PC

Saints Row 3 dobija remaster?

Posted on

Izgleda da će fanovi Saints Row igara morati još malo duže da sačekaju na dolazak petog dela u serijalu, ali ono što je pozitivno je da će čekanje biti ispunjeno zabavom.

Ako je verovati regulacionom telu za rejting igara ESRB, u pripremi je remaster za Saints Row 3, koji će izaći za moderne platforme – PC, PS4 i Xbox One.

Na sajtu regulacionog tela se nalazi opis igre koji objašnjava šta korisnike očekuje po pitanju gejmpleja, psovki i ostalih mehanika igranja i nasilja, klasično za ESRB. Drugi detalji na ovom sajtu nisu otkriveni, tako da ne znamo kada možemo očekivati izlazak ovog remastera, kao i da li će dobiti dodatna grafička poboljšanja i druge novine.

U velikom broju slučajeva, igre koje se prvo pojave na sajtovima za rejting sadržaja su prava stvar, ali ćemo ipak morati da sačekamo da Volition pruži zvanične detalje.

Saints Row 3 je izašao početkom prošle decenije za PC i konzole prethodne generacije sa poprilično dobrim reakcijama publike, prvenstveno fanova sandbox igara u GTA stilu, ali sa većom dozom ludila.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version