PC

Novi Overwatch heroj stiže naredne nedelje

Posted on

Overwatch ekipa dobija pojačanje u vidu heroja Echo, sa kojim ste već imali prilike da se sretnete u prethodnim nedeljama na PTR-u.

Nakon testiranja došao je red da ovaj heroj i zvanično postane dostupan za igru na live serverima, što će se odigrati 14. aprila naredne nedelje.

Echo je dosta osvežavajući dodatak herojskoj pucačini Overwatch, pošto do sada nije bilo heroja sa sličnim sposobnostima. Ovaj heroj poseduje izuzetnu kontrolu u vazduhu, bombarduje igrače sticky bombama sa tajmerom, dok kao ultimate poseduje Duplicate sposobnost, sa kojom se mogu kopirati sposobnosti heroja iz protivničkog tima.

Ovaj 32. heroj po redu poseduje veliki DPS zahvaljujući brzom ispaljivanju projektila, što predstavlja smrtonosnu kombinaciju sa upotrebom lepljivih bombi. Ako to nije dovoljno, Focusing Beam sposobnost je tu kako bi se Echo rešio svih neprijatelja sa manje od 50% helta u blizini, što je savršeno za borbu oko zauzimanja pozicije.

Novog heroja dobijamo nakon izuzetno duge pauze od 9 meseci, i nadamo se da će Overwatch dobijati još sadržaja pre nego što se drugi deo eventualno pojavi.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version