PC

Papa simulator – Najavljen The Pope: Power & Sin

Posted on

Tačno na dan proslave ovogodišnjeg katoličkog Uskrsa je najavljena pomalo neobična i neočekivana strategija u kojoj će glavni protagonista biti poglavar Katoličke crkve – Papa.

Igra je nazvana The Pope: Power & Sin, sa radnjom smeštenom u period kraja 15. veka. Priča prati papu Aleksandra VI koji je na toj poziciji bio tokom dosta turbulentnog perioda, kada je crkva nastojala da ojača svoju moć i spreči jačajuću administraciju predvođenu paganima. Čitav period je protkan skandalima i korupcijom, što ga čini idealnim za video igru.

Igra vam omogućava da donosite teške odluke, mnoge okrutne koje zahtevaju obračunavanje sa protivnicima i neistomišljenicima. Prisutna je sloboda u načinu na koji ćete igrati, ali ćete često biti primorani da se služite prljavim taktikama kako biste stekli što veću moć.

Iza igre stoji studio Forestlight Games zajedno sa izdavačem PlayWay, a The Pope: Power & Sin je najavljen za PC platformu i pojaviće se tokom ove godine. Više detalja možete pronaći na zvaničnoj Steam stranici igre.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version