PC

Just Cause 4 je besplatan na Epic Games Store zajedno sa Wheels of Aurelia

Posted on

Epic Games Store nastavlja sa darivanjem atraktivnih igara iz AAA segmenta tokom trajanja korona virusa. Pre par nedelja smo u ponudi imali World War Z, a sada nakon par indie igara besplatno možete preuzeti eksplozivni Just Cause 4.

Ovaj naslov se pojavio krajem 2018. godine i sa sobom je doneo još više destrukcije uz novu priču u kojoj je Riko Rodrigez protagonista. Just Cause 4 vam donosi dosta slobode u igranju, sa kreativnim opcijama za uništavanje protivnika tako da je idealna zabava za ove dane u samoizolaciji.

Druga igra koju EGS deli besplatno je Wheels of Aurelia, imerzivna igra koja igrače smešta u Italiju sa kraja 70-ih godina prošlog veka. Igru krasi zanimljiv vizuelni stil, odlična muzika i priča koja bukvalno prenosi atmosferu države u kojoj se odvija.

Oba naslova možete preuzeti potpuno besplatno od danas, 16. aprila, pa sve do 23. aprila, kada u ponudu stupaju nove besplatne igre. Procedura je prosta, na ovom linku možete pronaći igre i potrebno je samo proći kroz besplatni proces kupovine, nakon čega ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Do sutra besplatno možete preuzeti i Assassin’s Creed II na uPlay platformi.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version