PC

Glasine – Nova Call of Duty igra smeštena u eri Vijetnamskog rata, nije reboot Black Ops podserijala

Posted on

Kako se približavamo najavi najnovije igre u Call of Duty franšizi, tako je na internetu sve veći broj glasina koje govore o tome o kojem je naslovu reč.

Najnovije glasine dolaze od strane pouzdanog izvora kada su u pitanju informacije iz sveta gejminga, Džejson Šriera, koji iako nije fan ovih pucačina želi da podeli detalje.

Šrier je naveo da ovogodišnji Call of Duty naslov nije reboot Black Ops podserijala, kao što se nagađalo, ali je smešten u tom univerzumu sa radnjom koja će se odvijati u prošlosti, tokom Vijetnamskog rata i Hladnog rata tačnije. Navodi se i da bi potencijalni naziv mogao biti COD: Vietnam, ali to nije finalni naziv.

Ovim navodima su potvrđene glasine koje su otkrile da će novi Call of Duty biti smešten u periodu Vijetnamskog rata, ali je otkriveno i da za sada korona virus ne utiče značajno na razvoj ove igre, tako da je i dalje u planu da igru Activision i Treyarch donesu publici na jesen, ako se situacija dodatno ne zakomplikuje.

Activision uglavnom predstavljanje godišnje Call of Duty igre održava u aprilu ili tokom maja, tako da će to verovatno i sada biti slučaj, samo se moramo naoružati strpljenjem.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version