PC

Cyberpunk 2077 će biti jedna od najeksplicitnijih igara do sada

Posted on

CD Projekt Red naporno radi na najnovijem iskustvu koje je značajni prelazak iz Witcher univerzuma u okrutni futuristički svet sa Cyberpunk 2077.

Da će igra biti puna nasilja videlo se već sa prvim prikazom gejmpleja, a bilo je i sasvim očekivano pošto se radi o CD Projektu. Međutim, novi naslov će biti još nasilniji od Witcher serijala, i može se reći da se radi o jednoj od najeksplicitnijih igara do sada, kada se radi o ovom developeru iz Poljske.

Više detalja o nasilju i ilegalnim radnjama u Cyberpunk 2077 se sada saznalo putem brazilskog odbora za regulaciju sadržaja i određivanje uzrasta kojem će igre biti dostupne. Cyberpunk 2077 će imati “Mature” rejting što je sasvim očekivano, i to zahvaljujući postojanju scena mutilacije, samoubistva, prostitucije i seksualne eksploatacije, silovanja, konzumiranja opojnih droga, i ostalih generalnih aspekata poput upotrebe vatrenog oružja, nasilja i psovki.

Nasilja i seksualnih scena je bilo i u prethodnim igrama ovog studija, ali je u pojedinim elementima eksplicitnost igre podignuta na novi nivo. CD Projekt Red nije otišao predaleko, pa je zabranio opciju napadanja dece prisutne u igri.

Cyberpunk 2077 se trebao pojaviti ovog aprila, ali je početkom godine odložen za septembar, sa nedavnim uveravanjem da dodatnog odlaganja zbog korona virusa neće biti.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version