PC

Amnesia: The Dark Descent i Crashlands su besplatni na Epic Games Store

Predstojeći praznik, 1. maj, moramo provesti kod kuće, ali to ne mora da znači dosađivanje, pošto je Epic Games na svojoj platformi omogućio besplatno preuzimanje novog paketa igara.

Ove nedelje tu spada Amnesia: The Dark Descent, odlični survival horor i prvog lica sa jedinstvenim doživljajem koji je retko koja igra uspela da dostigne, zahvaljujući zastrašujućoj atmosferi i punoj imerziji u kožu glavnog protagoniste, Danijela.

Ako želite da se odmorite od zastrašivanja, Crashlands je druga igra u ponudi i sa sobom donosi kraftovanje u elemente akcione avanture. Ovaj naslov poseduje zabavne elemente koji donekle podsećaju na Don’t Starve.

Kao i svih prethodnih nedelja, ove besplatne igre možete preuzeti do narednog četvrtka, 7. maja, putem ovog linka.

Naredne nedelje u ponudu stiže simpatična avantura

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top