Vesti

Zdravstveni radnici u Velikoj Britaniji dobijaju preko 85.000 besplatnih igara kao znak zahvalnosti

Posted on

U prethodnom periodu je podeljen veliki broj besplatnih igara igračima širom sveta, a u određenim igrama su osvanuli razni slogani kako bi se oni motivisali na boravak u kući i ublažavanje širenja virusa, što je obradovalo mnoge i dalo rezultate.

Sada, industrija video igara Velike Britanije se odlučila na izuzetno velikodušan čin u znak zahvalnosti usmeren zdravstvenim radnicima za žrtvovanje tokom lečenja obolelih od korona virusa i izlaganja opasnosti.

Ovoj akciji su se pridružili veliki izdavači kao što su Electronic Arts, Microsoft, Konami, Sega, Codemasters, i drugi bazirani u Velikoj Britaniji kako bi podelili preko 85.000 igara potpuno besplatno zdravstvenim radnicima u ovoj zemlji. Svi zaposleni kao NHS(National Health Service) radnici, će putem zvaničnog sajta moći da preuzmu neku besplatnu igru prostim unosom mejl adrese koja će potvrditi da su radnik u oblasti zdravstva.

Akcija nosi naziv Games for Carers i pokrenuta je od strane novinara Krisa Šuliona, sa portala VGC, sa ciljem da se prvoj liniji borbe protiv korona virusa pruži neki način za opuštanje i skretanje misli od problema, što je odlična i prilično humana ideja.

Nadamo se da će ovo doneti dobar predah medicinskim radnicima u Velikoj Britaniji, koja je jedna od najteže pogođenih zemalja korona virusom.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version