PC

Jedi: Fallen Order sa besplatnim apdejtom dobio novi mod igranja i New Game+

Posted on

Pošto je 4. maj dan kada se proslavlja postojanje Star Wars franšize, za fanove iste su pripremljene specijalne pogodnosti i najave.

Igrači u Star Wars Jedi: Fallen Order su obradovani potpuno besplatnim apdejtom, sa kojim je dodat novi mod igranja, kozmetički dodaci i New Game+.

Novi mod igranja je deo Meditation Training sekcije u kojoj je moguće testirati svoje moći upravljanja sabljom u sukobima sa talasima neprijatelja. Mod nudi dosta opcija, poput odabira lokacije za odvijanje borbi, izazova, neprijatelja sa kojima ćete se sukobiti, kao i saboraca koji će vam pomagati.

Ako kojim slučajem želite da kampanju proživite ispočetka, tu je New Journey+ opcija koja donosi malo veću dozu izazova, sa svim kozmetičkim dodacima koje ste pronašli dostupnim od početka. Kada smo već kod kozmetike, tu su i novi skinovi za protagonisu Kal Kestisa i njegovog droida, poput moćnog Inquisitor odela.

U drugim Star Wars vestima, najavljeno je da Playstation VR korisnici ovog leta dobijaju igru Vader Immortal u kojoj će vas Vader lično obučavati za upotrebu svetlosne sablje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version