PC

Kastomizacija genitalija postoji kao opcija u Cyberpunk 2077

Posted on

Nedavno smo saznali da će Cyberpunk 2077 biti jedna od najeksplicitinijih igara do sada, sa brutalnim scenama seksa, silovanja, i sličnih elemenata zbog kojih je u mnogim državama igri dodeljen 18+ rejting.

CD Projekt Red je rešio da ode i korak dalje od klasičnih okvira brutaliteta, sa jednom naizgled neočekivanom opcijom. Prema “M for Mature” rejtingu koji je dodeljen od strane regulacionog tela ESRB, boja kose, očiju i generalnog izgleda neće biti jedine opcije za kastomizaciju od strane igrača, već je to dodatno prošireno opcijom za prilagođavanje genitalija karaktera.

U opisu je navedeno da će igrači imati izbor da kastomizuju karaktera i da pritom mogu očekivati prikaz intimnih delova dela, kao i različite veličine i kombinacije genitalija, što samo po sebi upućuje na to. Opcija za podešavanje veličine muškosti je takođe prisutna, što je već viđeno u Conan Exiles i SCUM, ali pojam kastomizacije genitalija je svakako privukao pažnju mnogih.

Da li će to biti neki specijalni dodaci, pošto je u Cyberpunk 2077 jedna od glavnih tema kibernetička nadogradnja ljudi, ili se radi o prostoj kozmetici u vidu(recimo) teotvaža i pirsinga, ostaje da saznamo kada se ovaj naslov pojavi sredinom septembra, osim ako CDPR ne odluči da o ovome ranije popriča sa publikom.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version