PC

Predstavljena nova trkačina studija Codemasters – DiRT 5!

Posted on

Kao što se i očekivalo, nakon tizer fotografije, studio Codemasters je tokom Majkrosoftovog Inside Xbox brifinga trejlerom predstavio najnoviji naslov u proslavljenoj DiRT franšizi.

Radi se o Dirt 5 trkačini koja je sada potvrđena za Xbox Series X konzolu, sa sve trejlerom koji prikazuje next-gen vizuale i predivna okruženja sa blatnjavim vozilima.

DiRT 5 će igrače voditi na trkališta širom sveta, Norvešku, Kinu, Njujork, favele u Brazilu i brojne druge lokacije sa velikom raznovrsnošću i jedinstvenim iskustvima.

Vozili će takođe biti brojna, od klasičnih automobila, buggy vozila, džipova, kao i besnih mašina kreiranih za off-road vožnju sa 900 konja snage. U intervjuu sa jednim od producenata je otkriveno da će DiRT 5 imati i specijalnu kampanju u kojoj će se pojaviti neka poznata lica.

DiRT 5 će se takođe pojaviti i za Xbox One, sa Smart Delivery funkcijom koja omogućava direktni transfer na next-gen konzolu. Igra će se na Xbox Series X pokretati u 4K 60FPS, što je impresivni detalj i to sa sve učitavanjem u roku od par sekundi.

Bacite pogled na trejler

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version