PC

Strategija Ashes of the Singularity: Escalation je besplatna na Humble Bundle do 10. maja

Posted on

Besplatnom darivanju igara ove nedelje se pridružuje i Humble Bundle. Tako pored strategije Death Coming na Epic Games Store imate priliku da ugrabite još jednu igru.

Humble Bundle sve do nedelje, 10. maja u 19 časova poklanja igru Ashes of the Singularity: Escalation. Potrebno je samo da pratite ovaj link, prijavite se na newsletter(ako niste do sada) i potom na mejl dobijate aktivacioni kod za Steam platformu. Nakon toga, igra zauvek ostaje u vašoj kolekciji.

Ashes of the Singularity: Escalation je strategija u realnom vremenu(RTS) studija Stardock Entertainment, u kojoj kontrolišete svemirsku armiju u borbi protiv Substrata koji žele da unište ljudsku vrstu.

Osnovama igre se možete učiti u singlplejer kampanji, a kada ste dovoljno sigurni u svoje strateško znanje, možete odmeriti snagu sa drugim igračima u multiplejer modovima. Ova igra vam može poslužiti i za testiranje snage računara putem ugrađenog benchmark dodatka.

Strategija je dosta interesantna, pogotovu za fanove žanra, ali će se dopasti i igračima koji nisu toliko vični igranju ovog tipa igara.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version