PlayStation 4

Predstavljeno čak 18 minuta gejmpleja iz PS4 ekskluzive Ghost of Tsushima

Posted on

Ghost of Tsushima je Playstation 4 ekskluziva najavljena još 2017. godine, o kojoj se zapravo saznalo jako malo, barem do sada, pošto je izdato čak 18 minuta gejmpleja u kojem se otkrivaju mnogi detalji o svetu feudalnog Japana.

Ranije je prikazan gejmplej u vidu boss borbe, a tokom nedavno održane State of Play prezentacije je pružen uvid u mnoge druge elemente borbe, kao i samog istraživanja sveta.

Video otkriva da postoje dva stila borbe u igri, časni samurajski i Ghost mod u kojem se borite bez poštovanja ratničkog kodeksa, gde ćete strah koristiti kao oružje. Oba su prikazana i svaki ima svoja pravila i začkoljice koje čine igru zanimljivijom. Ovo ujedno daje šansu za dva prelaska kampanje.

Pored same mehanike borbe, u videu je prikazano da ćete moći da se družite sa lisicama tokom istraživanja ostrva. Velika teritorija pruža razne aktivnosti u kojima se možete prepustiti u potpunosti. Otkriveno je i da će igra imati izuzetno bogati photo mode, koji će dozvoljavati da pravite pokretne fotografije sa sve muzikom, a u ponudu je uključen i crno-beli Kurosava filter, kojim se odaje počast čuvenom režiseru

Ghost of Tsushima je nedavno dobio novi datum izlaska, tako da će se pred Playstation publikom pojaviti 17. jula.

Uživajte:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version