Domaća Scena

Novosadska firma najavila igru “Going Medieval” i partnerstvo sa britanskim izdavačem

Novosadska firma Foxy Voxel danas najavljuje da će svoju prvu igru, simulaciju gradnje u srednjem veku “Going Medieval”, objaviti u saradnji sa britanskim izdavačem The Irregular Corporation krajem ove godine. PC igrači već sada imaju priliku da apliciraju za  igranje “beta” verzije igre – besplatne verzije koja vam može dati bolju sliku na čemu je tim radio ovih godina.

Going Medieval vodi igrače u 1346. godinu, u vreme početka oporavka starog sveta od katastrofe poznate kao Crna smrt. Oni koji su preživeli su migrirali i počeli da naseljavaju oblasti koju je priroda uzela pod svoje. Igrač će voditi svoje naseljenike i štititi ih od odmetnika, divljaka i religijskih fanatika u svetu u kojem ne postoje klasne razlike, granice i zakoni. Pored gradnje naselja sa raznim materijalima, igrač će morati da štiti svoje seljane, kako od gladi tako i od vremenskih nepogoda, a sama borba sa rivalskim fakcijama će podići složenost igre na sledeći nivo. Igrač će morati da obrati posebnu pažnju na svoje seljane, koji imaju unikatne lične priče i ciljeve, da bi shvatio kako najbolje da im služi.

Going Medieval stavlja igrača u jedan od najmračnijih i najopasnijih perioda u ljudskoj istoriji. Igrač će morati ili da se nosi sa tim problemima ili da u tom procesu nestane. Sa svakom novom partijom ni jedan scenario nije isti, te je ponovno igranje uvek novo iskustvo.

Za betu možete da se prijavite na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top