Domaća Scena

Novosadska firma najavila igru “Going Medieval” i partnerstvo sa britanskim izdavačem

Posted on

Novosadska firma Foxy Voxel danas najavljuje da će svoju prvu igru, simulaciju gradnje u srednjem veku “Going Medieval”, objaviti u saradnji sa britanskim izdavačem The Irregular Corporation krajem ove godine. PC igrači već sada imaju priliku da apliciraju za  igranje “beta” verzije igre – besplatne verzije koja vam može dati bolju sliku na čemu je tim radio ovih godina.

Going Medieval vodi igrače u 1346. godinu, u vreme početka oporavka starog sveta od katastrofe poznate kao Crna smrt. Oni koji su preživeli su migrirali i počeli da naseljavaju oblasti koju je priroda uzela pod svoje. Igrač će voditi svoje naseljenike i štititi ih od odmetnika, divljaka i religijskih fanatika u svetu u kojem ne postoje klasne razlike, granice i zakoni. Pored gradnje naselja sa raznim materijalima, igrač će morati da štiti svoje seljane, kako od gladi tako i od vremenskih nepogoda, a sama borba sa rivalskim fakcijama će podići složenost igre na sledeći nivo. Igrač će morati da obrati posebnu pažnju na svoje seljane, koji imaju unikatne lične priče i ciljeve, da bi shvatio kako najbolje da im služi.

Going Medieval stavlja igrača u jedan od najmračnijih i najopasnijih perioda u ljudskoj istoriji. Igrač će morati ili da se nosi sa tim problemima ili da u tom procesu nestane. Sa svakom novom partijom ni jedan scenario nije isti, te je ponovno igranje uvek novo iskustvo.

Za betu možete da se prijavite na ovom linku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version