PC

Otkriveno kada Sea of Thieves dolazi na Steam

Ako želite da ovo leto provedete na moru, ali vas je strah trenutne situacije sa korona virusom, igra Sea of Thieves može biti u ulozi alternative.

Ovaj avanturistički multiplejer naslov koji igrače stavlja u ulogu pirate je zapravo dostupan već nekoliko godina, ali samo za Xbox One i putem Microsoft Store i Xbox Game Pass. Sea of Thieves je prikupio preko 10 miliona igrača tokom prethodnog perioda, a sada je konačno otkriven datum izlaska planirane Steam verzije.

Igra studija Rare će od 3. juna postati dostupna igračima na Steamu sa cenom od 40€, a zahvaljujući krospleju između platformi svi igrači će se naći na jednom mestu. Nakon prelaska na Steam, igrače očekuje dalje dodavanje novog sadržaja i izmena, koje će biti bogate kao i do sada.

Ako spadate u grupu igrača koji više vole da se drže samo jedne platforme na kojoj će imati video igre, ovo je dobra vest za vas, ali i za Microsoft koji ovim putem dopire do znatno veće publike. Ova kompanija nije jedina koja je promenila politiku i počela sa objavljivanjem igara na Steamu, to polako čini i Electronic Arts, koji većinu igara drži iza brenda Origin.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top