Vesti

Far Cry 5 je besplatan za igranje tokom vikenda

Posted on

Navikli smo da Ubisoft aktivno nudi promocije u vidu besplatnog vikenda igranja u raznim naslovima koji su multiplejer bazirani, ali ovoga puta je u ponudi igra koja do sada nije bila deo besplatne ponude.

Far Cry 5 će biti besplatan za igranje tokom predstojećeg vikendasa početkom od 29. maja u 15h do 31. maja u 22 časa. Tokom tog perioda sav sadržaj igre će biti dostupan za igranje bez ograničenja, tako da ako ste u potpunosti slobodni, možete preći čitavu kampanju za koju treba oko 18 sati igranja.

Besplatni vikend važi samo za PC igrače, dok će oni na konzolama morati da sačekaju neki drugi put. Uz besplatni vikend, Far Cry 5 je i na 75% popusta putem uPlay platforme, pa se tako može kupiti za 15 dolara.

Far Cry 5 vas vodi u Houp okrug, gde vlada okrutni religijski kult sa kojim ulazite u sukob, na strani antagonista vas očekuje harizmatični Džozef Sid. Napucavanje je poprilično zadovoljavajući element ovog naslova, ali je Ubisoft nažalost koristio previše elemenata iz drugih igara. Naše utiske možete pročitati na ovom linku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version