PlayStation 5

38 next-gen igara će biti prikazano u novom broju Playstation časopisa

Posted on

Glasine sa kraja aprila su bile tačne, pošto će na stranicama najnovijeg izdanja Playstation časopisa biti prikazane next-gen igre za Playstation 5 konzolu.

To je potvrđeno sa procurelom fotografijom naslovne strane magazina, gde je napisano da će unutar časopisa biti prikazano 38 Playstation 5 igara sa sve prvim fotografijama iz njih, koje će biti solidna zamena za standardne gejmplej snimke.

U Playstation časopisu tih 38 igara nisu potpune ekskluzive, i neke neče biti premijerno prikazane pošto su već najavljene, kao što su Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, i drugi naslovi koji su već obećani za PS5, ili su predstavljeni na Majkrosoftovoj Inside Xbox prezentaciji. U tom broju očekujemo i neka iznenađenja, kao i prikaz najnovijih Playstation ekskluziva koje se dugo pripremaju.

Ovo 176. izdanje Playstation časopisa će postati dostupno od 2. juna, za neke možda i ranije, što će biti samo uvod u veliki digitalni događaj koji se održava takođe naredne nedelje, a prema pouzdanim izvorima to će biti 3. jun.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version