PC

Dve Borderlands igre besplatne na Epic Games Store

I ovog četvrtka je Epic Games otkrio misterioznu AAA igru koju deli potpuno besplatno u narednih nedelju dana. Prethodnih nedelja je u ponudi bio GTA V i Civilization 6, a sada je red došao na Borderlands: The Handsome kolekciju.

Ovde u pitanju nije jedna igra, već dve! Borderlands 2 i Borderlands: The Pre-Sequel su deo Handsome kolekcije i dostupni su vam za preuzimanje sve do 4. juna u 17 časova putem ovog linka.

Borderlands 2 je jedna od najboljih igara u ovom serijalu, a i “prednastavak” ima svoje čari, tako da ćete svakako uživati.

Pored ove igre, besplatna je još jedna – Sludge Life – koja vas vodi u svet vandalizma i umetnosti na zidu, sa jedinstvenim stilom igranja.

Ranije procurele informacije su otkrile sve ove igre pre Epic Games platforme, tako da sada znamo da naredne nedelje besplatno možete preuzeti ARK: Survival Evolved.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top