Mobile

Prikazan novi gejmplej za League of Legends: Wild Rift mobilnu igru

Posted on

League of Legends godinama postoji na PC platformi bez znakova popuštanja, dok Riot Games radi na novom sadržaju i igrama baziranom na ovom univerzumu.

Riot Games popularnos League of Legends do sada nije pokušao da prenese na mobilne telefone, iako na Android i iOS uređajima prisutna gomila igara koje funkcionišu u istom fazonu.

League of Legends: Wild Rift je mobilna igra koja će konačno preneti istinsko LoL iskustvo na novu platformu i to već ove godine. Wild Rift se dosta stidljivo otkriva, i nakon dugog perioda tišine stigao je poduži gejmplej klip, sa objašnjenima funkcija i izmena u odnosu na PC verziju

Proces prenosa LoL iskustva na Android i iOS traje dugo zato što Riot ne radi na portu originala, već iznova kreira igru kako bi se maksimalno iskoristile prednosti ekrana na dodire, bez ikakvih problema. Ujedno su blago izmenjena pravila kako bi mečevi trajali kraće i bili sa manjim mapama, pošto se ipak radi o mobilnim telefonima.

LoL: Wild Rift se trenutno nalazi u alfa fazi razvoja, sa planiranim početkom testiranja u određenim regijama sveta, dok je izlazak pred publiku planiran za ovu godinu.

Riot Games je prilično zauzet u ovom periodu, pošto je konačno rešio da brend proširi izvan League of Legends igre, tako da u pripremi ima kartičnu igru, animiranu seriju, a kroz par dana izlazi i kompetitivna hero-pucačina Valorant.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version