Domaća Scena

PLAY!ZINE 138 – JUN 2020

JUNSKI BROJ ČASOPISA PLAY MOŽETE PREUZETI U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Čitajte novi Play pre svih, postanite patron!

Ahem. Još malo pa smo na pola ove čudne godine. Nadamo se da će druga polovina biti pristojnija i bogatija za nas gejmere nego ova prva polovina.
Do tada ne preostaje nam ništa drugo nego da se prepustimo čarima igranja i čitanja novog broja Playa.
A u ovom broju čitajte zašto su Half Life i GTA3, svaka za sebe, revolucionarne igre u svom žanru. Da li je Predator za staro gvožđe i da li se među opisima krije jedan biser koji je flawless? Na kraju, nastavljamo da negujemo domaće developere pa tako imamo dva intervjua sa veoma talentovanim ljudima sa ovih naših prostora.
Kao i uvek, uživajte u čitanju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top