PC

Valorant od sada dostupan svima uz Spike Rush mod igranja, novu mapu i heroja

Prvi veći naslov kompanije Riot Games nakon izdavanja League of Legends je timska pucačina Valorant, inspirisana CS:GO i Overwatch igrama.

Valorant je prethodnih mesec i nešto dana proveo u zatvorenoj beta fazi, a danas, 2. juna, je zvanično izašao pred svim korisnicima PC platforme i to sa raznim novitetima i unapređenjima. Riot je poradio na problemima kao što su registracija projektila i mete, a rešeni su i brojni bagovi koji su eventualno zaostali.

Što se tiče novina, Reyna je novo pojačanje, agent meksičkog porekla koji donosi nove osobine borbe u ponudu, čime je ona obogaćena u odnosu na druge prisutne heroje. Mapa Ascent vodi u Italiju, sa novinom u vidu velikog otvorenog terena na midu, čime će dinamika borbe biti promenjena u odnosu na prvu mapu(Split).

Najzanimljivije osveženje je brzi mod igranja Spike Rush. On nosi vremenski kraće mečeve, sa formatom “najbolji od 7”, dok su ostala pravila ostala mahom ista.

Trenutno u Valorant nedostaje kompetitivni mod igranja, ali će on svakako biti dodat kasnijeg datuma. Moramo napomenuti da Valorant na startu ima manjih problema sa stabilnošću servera, ali će to biti ispravljeno u narednim satima. Ovaj naslov će dobiti na još većoj popularnosti u odnosu na zatvorenu betu, gde je uživao oko 3 miliona igrača svakog dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top