PC

Valorant od sada dostupan svima uz Spike Rush mod igranja, novu mapu i heroja

Posted on

Prvi veći naslov kompanije Riot Games nakon izdavanja League of Legends je timska pucačina Valorant, inspirisana CS:GO i Overwatch igrama.

Valorant je prethodnih mesec i nešto dana proveo u zatvorenoj beta fazi, a danas, 2. juna, je zvanično izašao pred svim korisnicima PC platforme i to sa raznim novitetima i unapređenjima. Riot je poradio na problemima kao što su registracija projektila i mete, a rešeni su i brojni bagovi koji su eventualno zaostali.

Što se tiče novina, Reyna je novo pojačanje, agent meksičkog porekla koji donosi nove osobine borbe u ponudu, čime je ona obogaćena u odnosu na druge prisutne heroje. Mapa Ascent vodi u Italiju, sa novinom u vidu velikog otvorenog terena na midu, čime će dinamika borbe biti promenjena u odnosu na prvu mapu(Split).

Najzanimljivije osveženje je brzi mod igranja Spike Rush. On nosi vremenski kraće mečeve, sa formatom “najbolji od 7”, dok su ostala pravila ostala mahom ista.

Trenutno u Valorant nedostaje kompetitivni mod igranja, ali će on svakako biti dodat kasnijeg datuma. Moramo napomenuti da Valorant na startu ima manjih problema sa stabilnošću servera, ali će to biti ispravljeno u narednim satima. Ovaj naslov će dobiti na još većoj popularnosti u odnosu na zatvorenu betu, gde je uživao oko 3 miliona igrača svakog dana.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version