PC

Mapa Los Santosa iz GTA 5 rekreirana u vidu drvoreza

Posted on

GTA 5 i gotovo 7 godina nakon izlaska beleži ogromnu popularnost, pre svega zahvaljujući Online dodatku koji aktivno dobija novi sadržaj. GTA 5 je novi vetar u leđa dobio sa nedavnim besplatnim deljenjem putem Epic Games Store, što je uz korona karantin inspirisalo jednog fana na izradu impresivne kopije mape.

Mapa u Grand Theft Auto 5 je prilično ogromna i sastoji se od dosta gradova, mesta, znamenitosti i raznolikih puteva koji su od strane redditora “Originalartwork” preneti na drvo. Tehnikom drvoreza su sve veće lokacije prenete iz virtuelnog sveta, sa imenima i ikonicama, kako bi fanovi osvežili pamćenje i prisetili se uživanja u igranju.

Ovo impresivno delo je proizvod kreatora koji ima dugu istoriju duboreza, i on GTA 5 mapu ima u prodaji, tako da se može kupiti za 130 dolara, ako nekoga zanima da mapu viđa i izvan igre.

Stvarno smo impresionirani ovom kreacijom, i pratićemo rad ovog majstora, pošto je najavio da nastavlja sa prenošenjem mapa iz igara kao što je Red Dead Redemption 2.

Kako se vama dopada?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version