PC

Predstavljen Project CARS 3, stiže ovog leta

Posted on

Pred nama je veoma zanimljivo leto, prepuno najava novih igara i konzola, ali i izlaska samih igara. Jedna od igara koja će upotpuniti letnju ponudu je trkačina Project Cars 3, studija Slighty Mad.

Najnovije izdanje u popularnom serijalu simulacija trkanja donosi velike promene u odnosu na prethodna izdanja i novine. U trejleru predstavljanja prikazan je fokus na kastomizaciju vozila, kako kozmetičku tako i nadogradnje osobina. Tokom igranja će se osvajati delovi za nadogradnju vozila i na taj način će se otključavati viši rangovi takmičenja.

Project Cars 3 sa sobom nosi singlplejer nadmetanje protiv AI vođenih protivnika, a za više izazova je dodat neizostavni multiplejer. Multiplejer se sastoji od standardnih modova, kao i novog Rivals moda u kojem se ne takmičite direktno sa drugim igračima, već sakupljate Rival poene i tako postižete bolji plasman na tabeli.

Project CARS 3 u trejleru izgleda bogato grafičkim detaljima, i verovatno će nuditi dosta staza za trkanje, od onih u fazonu Formule 1 do gradskog asfalta metropolisa širom planete.

Slightly Mad Studio tek treba objaviti datum izlaska, pošto je za sada poznato samo da Project Cars 3 izlazi na leto za PC, PS4 i Xbox One uređaje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version