PlayStation 5

Spider-Man: Miles Morales je samostalni dodatak za originalnu igru

Posted on

Nedavno održani Playstation 5 događaj je sa sobom doveo sasvim solidnu prezentaciju nove Sonijeve konzole zajedno sa najavama novih igara, i to mahom ekskluziva. Jedna od prvih najavljenih je nova Spider-Man igra, koja je prvo izazvala oduševljenje, a potom i zabunu.

Prvobitni detalji nakon trejlera su ukazali na to da se ne radi o nastavku Insomniacovog Spider-Man ostvarenja, već da je reč o ekspanziji koja ujedno donosi poboljšanja par godina staru igru. Insomniac Games je ubrzo na Twitteru ispravio grešku.

Otkriveno je da je zapravo Spider-Man: Miles Morales samostalna ekspanzija sa posebnom pričom, novom u ovom Marvelovom univerzumu, koja se nadovezuje na radnju iz prvog dela. Insomniac je takođe otkrio da će više detalja o ovoj PS5 igri otkriti kasnijeg datuma.

Spider-Man: Miles Morales je za fanove, kao što je Lost Legacy za čitav Uncharted serijal, što je i najlakši način objašnjenja. Verovatno se radi o igri malo manjeg obima nego što je Marvel’s Spider-Man, i verovatno ima za cilj da premosti radnju pre dolaska drugog dela, koji se očekuje negde kasnijeg datuma.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version