PC

DIRT 5 dobio datum izlaska i više detalja o kampanji

Posted on

Studio Codemasters ove godine donosi još jednu trkačinu pred obožavatelje vrelih guma, i to je dugo očekivani Dirt 5.

Ovaj naslov je predstavljen na Xbox Series X događaju početkom maja, gde je viđen delić gejmpleja, a sada je dodat novi video developera, sa kojim je otkriven datum izlaska i detalji priče.

Period od najave do izlaska je relativno kratak, svega par meseci, pošto je datum dolaska ozvaničen kao 9. oktobar ove godine za PC, PS4 i Xbox One platforme. Dirt 5 će takođe izaći za PS5 i Xbox Series X, ali će datum izlaska biti otkriven kasnije, verovatno kada Soni i Microsoft objave datum puštanja konzola u prodaju.

Što se tiče kampanje, odnosno Career moda, ukupno 130 događaja je dostupno sa devet različitih tipova trkanja. Kampanja će biti unapređena u odnosu na ranije igre, sa pravim glumcima kao likovima u igri, kao što su Troj Bejker i Nolan Nort.

Kampanja je podeljena na pet poglavlja koji vode na trkališta širom sveta, od Sjedinjenih Država do Kine, i ostalih lokacija u sredini. Novi video otkriva i da igrače između standardnih modova očekuje i kooperativno igranje iz udobnosti fotelje za do 4 igrača.

Video nažalost ne pruža novi pogled na samu igru, tako da ćemo morati još na čekamo na bolji uvid u gejmplej.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version