PC

FIFA 21 i Madden 21 trejlerom potvrđeni za narednu generaciju konzola

FIFA i Madden su neizostavni naslovi koji svake jeseni donose unapređeno virtuelno nadmetanje u sportovima koje predstavljaju, s tim što će se ove godine pojaviti i za narednu generaciju konzola.

To je bilo sasvim očekivano, uzevši u obzir da se next-gen skok odigrao sa svakom prethodnom generacijom, ali je Electronic Arts na EA Play prezentaciji to i ozvaničio trejlerom.

U videu su prikazani inserti iz igre, sa akcentom na novu generaciju grafike i užitak u visokim brzinama učitavanja, poboljšanim osvetljenjem, animacijama, audio komponentom i brojnim drugim elementima koji čine ove sportove bližim realizmu. EA Sports je posvetio dosta pažnje ove godine ka humanizaciji igrača, što znači da se oni u FIFA 21 trebaju ponašati autentično svojim dvojnicima iz stvarnosti, sa sličnim reakcijama na pogodak ili nerviranje zbog sudijine nepravde.

Uz sam trejler i potvrdu da FIFA 21 izlazi u oktobru, EA je otkrio da će oba naslova za PS5 i Xbox Series X doći kao besplatne nadogradnje za one koji budu kupili igre za generaciju konzola na izmaku.

FIFA 21 i Madden 21 su od sada dostupne i za prednaručivanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top