PC

FIFA 21 i Madden 21 trejlerom potvrđeni za narednu generaciju konzola

Posted on

FIFA i Madden su neizostavni naslovi koji svake jeseni donose unapređeno virtuelno nadmetanje u sportovima koje predstavljaju, s tim što će se ove godine pojaviti i za narednu generaciju konzola.

To je bilo sasvim očekivano, uzevši u obzir da se next-gen skok odigrao sa svakom prethodnom generacijom, ali je Electronic Arts na EA Play prezentaciji to i ozvaničio trejlerom.

U videu su prikazani inserti iz igre, sa akcentom na novu generaciju grafike i užitak u visokim brzinama učitavanja, poboljšanim osvetljenjem, animacijama, audio komponentom i brojnim drugim elementima koji čine ove sportove bližim realizmu. EA Sports je posvetio dosta pažnje ove godine ka humanizaciji igrača, što znači da se oni u FIFA 21 trebaju ponašati autentično svojim dvojnicima iz stvarnosti, sa sličnim reakcijama na pogodak ili nerviranje zbog sudijine nepravde.

Uz sam trejler i potvrdu da FIFA 21 izlazi u oktobru, EA je otkrio da će oba naslova za PS5 i Xbox Series X doći kao besplatne nadogradnje za one koji budu kupili igre za generaciju konzola na izmaku.

FIFA 21 i Madden 21 su od sada dostupne i za prednaručivanje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version