PlayStation 4

I zvanično predstavljen Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Posted on

Gotovo da je postala tradicija da neka igra pre zvanične najave procuri u javnost kao glasina, pa da se tek onda najavi. Da li je jednostavno teško u današnje doba sakriti informaciju o nekoj predstojećoj igri, ili je to deo marketinga, nije poznato, ali je to način na koji smo saznali za Crash 4.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time je sada i zvanično predstavljen kao deo Summer Game festivala, pa je tako ranije procureli trejler dostupan za gledanje. U njemu vidimo prve detalje priče koja očekuje igrače, drugačiji grafički stil od onog u rimejku originalne trilogije, kao i mnoštvo različitih nivoa.

Pored Kreša, igrivi junak će biti i krznata prijateljica, a verovatno i drugi. Glavni neprijatelj u igri je doktor Neo Korteks, gde se u trejleru od ćaskanja karaktera saznaje da je ovo zvanično četvrti nastavak i susret sa ovim antagonistom, gde se The Wrath of Cortex ne računa.

Uz premijernu najavu pružen je i datum izlaska, tako da Crash Bandicoot 4: It’s About Time očekujte 2. oktobra za PS4 i Xbox One, dok će se PC verzija pojaviti najverovatnije naredne godine.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version