Filmovi-Serije

U izradi je Disco Elysium TV serija

Vesti o tome da su u izradi TV serije bazirane na video igrama ovih nedelja ne manjka. Ranije smo saznali da crtani junaci iz Cuphead dolaze kao serija, kao i da Cyberpunk 2077 dobija svoju anime seriju, a sada i jedna od najboljih RPG igara u skorijem periodu prelazi na TV ekrane.

Radi se o Disco Elysium, studija ZA/UM, koja je dobila brojne pohvale na račun priče, jedinstvenog sistema umeća, i odlično kreiranog sveta sa brojnim nezaboravnim karakterima.

Kako navodi Variety, kompanija dj2 Entertainment je započela rane pripreme za produkciju ove serije, ali još uvek nije poznato ko će biti na poziciji producenta i da li će sami developeri igre imati uticaja na razvoj radnje u seriji. Kompanija dj2 Entertainment je specijalizovana za potrebe izrade adaptacija po uzoru na video igre, a od poznatih projekata iza sebe ima Sonic the Hedgehog film, a radio je i na Life is Strange, Vampyr, Ruiner i još nekoliko igara.

Disco Elysium sa svojim živopisnim svetom, brojnim temama koje pokriva i zanimljivom sklopu likova na svakom koraku, ima šta da ponudi i onima koji nisu igrali ovaj fantastični naslov, pitanje je samo koliko će se u ovoj adaptaciji održati vernost originalnom sadržaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top