PlayStation 4

Prikazan novi trejler za Ghost of Tsushima

Posted on

Poslednja AAA ekskluziva namenjena Playstation 4 konzoli koja dolazi iz studija Sucker Punch je upravo Ghost of Tsushima. Igra je nakon kratkog odlaganja kao datum izlaska dobila 17. jul, i u susret tom događaju Soni priprema teren video materijalom.

Nedavni State of Play je bio u celosti posvećen svetu feudalnog Japana sa gomilom novih detalja, a sada je pristigao i novi video koji igrače uvodi u samu priču. Sinematični trejler govori o samurajskom kodeksu i invaziji Mongola sa kojom se susreće protagonista igre Džin Sakai.

Developeri se strogo drže istorijskih događaja i elemenata, tako da u svakom trejleru vidimo verno rekreirana okruženja i odevni stil samuraja i Mongola. Trejler sam po sebi ne otkriva preterano mnogo o priči, što je i dobro, pošto tako fanovi ulaze u igru bez ikakvog predznanja.

Ghost of Tsushima izgleda kao da će biti odličan naslov koji će označiti kraj jedne generacije, a nadamo se da sa dolaskom Playstation 5 konzole ovaj naslov donosi još bolju vizuelnu prezentaciju i kraće vreme učitavanja.

Uživajte.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version