PC

Gase se serveri za igru domaćeg developera Mad Head Games – Pagan Online

Gejming industrija je jako surovo mesto, sa puno dinamične konkurencije, zbog čega ne može baš svaki projekat opstati. Realna slika je da često čujemo kako se određeni projekat otkazuje, ili se gase serveri za neku multiplejer igru, a najtežene nam je kada se takve vesti vezuju za domaće developere.

Igra Pagan Online, duhovni naslednik Diablo franšize iza kojeg stoji srpski Mad Head Games, početkom avgusta ostaje bez aktivnih servera, čime se onemogućava igranje online multiplejer moda. Olakšavajuća vest je da Pagan Online neće biti u potpunosti povučen, već developeri i izdavač Wargaming ovu promenu označavaju kao prelazak na singleplayer-only režim igranja, čime će iskustvo ostati dostupno za one koji su Pagan Online već kupili, a njih takođe očekuje i znak zahvalnosti za igranje.

Pagan Online je povučen iz prodaje na Steamu, i tako će ostati sve do 4. avgusta, dana gašenja servera, kada će se pojaviti čista singlplejer verzija. Singlplejer verzija igre će ostati dostupna za igranje u skorijoj budućnosti, i Mad Head Games će raditi na tehničkoj podršci u vidu uklanjanja bagova i sličnih zadataka.

Pagan Online je izašao prošle godine, prvobitno kao Early Access verzija na Steamu, a u avgustu kao 1.0 verzija. Play!Zine ekipi se igra generalno dopala, sa odličnom mehanikom borbe i zanimljivim dizajnom, ali izgleda da se Pagan Online jednostavno nije dopao široj publici u svetu, koja u ovom naslovu nije pronašla dostojnu dopunu za u vidu tematike slične Diablo serijalu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top