PC

Tango Gameworks je radio na 2 nenajavljena projekta pre gašenja

Tango Gameworks, jedan od najperspektivnijih studija, doživeo je šokantno gašenje od strane Microsofta. Iako su prošle godine uspešno izbacili igru Hi-Fi Rush, koja je naišla na odlične kritike, studio nije imao nijedan projekat u aktivnom razvoju. Zbog toga je Microsoft odlučio da prekine finansiranje, prilagođavajući svoj portfelj nakon skupog preuzimanja Activision Blizzarda. Međutim, sada je otkriveno da je Tango Gameworks zapravo radio na dva neobjavljena projekta pre nego što je zatvoren.

Iako Tango Gameworks zvanično nije imao zeleno svetlo za nove projekte, studio je svakako radio na tome. Prema rečima bivšeg developera Tango Gameworks, Tsuyoshi Okugawa, na LinkedInu, studio je radio na dva neobjavljena projekta. Jedan je započet prošle godine, a drugi je tek počeo da se razvija u poslednjih nekoliko meseci.

Iako Microsoft nije odobrio budžet i postavio ciljeve za nove projekte Tango Gameworksa, kompanija je bila svesna budućih planova studija. Na primer, razmatran je nastavak igre Ghostwire: Tokyo, što je potvrđeno prošle godine u procurelom dokumentu koji je podnet sudu kao deo slučaja Microsoft vs FTC.

Takođe, Tango Gameworks je prilično otvoreno nagovestio The Evil Within 3 pomoću easter egga u igri Hi-Fi Rush, što je bilo široko prihvaćeno u medijima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top