Mobile

Predstavljena još jedna Crash Bandicoot video igra

Posted on

Popularni krznati junak Crash je ponovo među nama, i to zahvaljujući povratku u vidu odličnog rimejka originalne trilogije, objavljene pre par godina.

Nedavno je predstavljena potpuno nova igra, Crash Bandicoot 4: It’s About TIme, sa kojom dolaze drugačija avanture i poznati neprijatelj. Međutim, to nisu jedine avanture u kojima se odvijaju Crash ludarije, pošto je predstavljen mobilni naslov – Crash Bandicoot: On the Run!

Kao što se može zaključiti na osnovu imena, u pitanju je endless runner igra, u kojoj ćete trčati u nedogled i pritom sakupljati razne predmete, izbegavati prepreke i boriti se protiv boss karaktera, koje poznajemo iz ranijih igara. Boss okršaji mogu biti zanimljiv element u On the Run ako se implementiraju kako treba i sa originalnim sposobnostima neprijatelja, a još jedno osveženje će biti “kolektivno” trčkaranje, pošto jednoj igri može pridružiti još jedan igrač.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time neće imati mikrotransakcije, što je i potvrđeno, ali će ovaj naslov(kao što to obično biva u mobilnim igrama) biti pun raznih sistema monetizacije.

Datum dolaska igre na Android i iOS telefone nije poznat, ali je trenutno pokrenut proces pre-registracije.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version