PlayStation 5

PS5 DualSense kontroler detaljno prikazan kao deo Summer Game Festa

Posted on

Dok još uvek čekamo na opciju za prednaručivanje, kao konačnu cenu Playstation 5 konzole, koja je već nekoliko puta osvanula po raznim prodavnicama, dobili smo priliku da se bolje upoznamo sa DualSense kontrolerom.

Kako DualSense izgleda, šta donosi u video igrama i kako se poredi sa DualShock 4 podelio je Džef Kinli u svojoj najnovijoj epizodi Summer Game Festa.

Džef je na početku opisao neke od glavnih funkcija DualSense kontrolera, kao što su višestepeni tasteri, i jaka haptička podrška, koja omogućava igračima da osete razne terene i promene tokom igranja. Pored podeljenih utisaka, bilo je prilike videti kakav je kontroler i u praksi sa jednom od PS5 igara.

Ovaj poznati voditelj je igrao Astro’s Playroom igru koja dolazi preinstalirana sa svakom Playstation 5 konzolom, i koja je kreirana kako bi u najboljem svetlu prikazala funkcionalnost kontrolera.

Nakon gejmpleja je održan intervju sa vođom marketinga iza Playstation brenda, koji je između ostalog potvrdio da će biti prednaručivanja Playstation 5 konzola, kao i da će potrošači biti unapred obavešteni o tome.

Playstation 5 stiže krajem godine, zajedno sa nizom novih, ekskluzivnih igara, kao i DualSense kontrolerom. Sony je izgleda povučen pozitivnom reakcijom publike rešio da duplira proizvodnju nove Playstation konzole, što znači da manjka na policama neće biti.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version