PC

Šašavi trejler za Surgeon Simulator 2 donosi datum izlaska

Posted on

Surgeon Simulator dobija nastavak, koji izgleda da neće biti samo unapređeniji, već i dosta luđi u odnosu na skromni original.

Developer Bossa Studios je izdao novi trejler koji nije reterano posvećen radnjama na operacionom stolu, već se pozabavio novim elementom u serijalu, takozvanim Creation modom.

U ovom modu, igrači imaju potpunu slobodu da kreiraju šta god žele, pre svega u vidu mini-igara i nivoa. Kako je prikazano u trejleru, ovaj mod omogućava izradu velike kuhinje, disko podijuma, kuglane, lavirinta, klavijature i bukvalno šta god igrači požele.

Naime, mod će služiti za sporednu zabavu u pauzi između operacija, i on je dostupan za do 4 igrača koji kolektivno mogu kreirati nove nivoe i zabavljati se u njima do mile volje, i to bez preterano duge procedure. Prelazak između kreiranja i igranja modova je, recimo, brži od navlačenja rukavica.

Studio Bossa je sa ovim trejlerom otkrio šta sve igrači dobijaju za prednaručivanje, kao i dodatne pakete sadržaja kada se Surgeon Simulator 2 pojavi 27. avgusta putem Epic Games Store.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version