Vesti

Pođite u vituelni obilazak studija CD Projekt Red zahvaljujući Google mapama

Posted on

Pošto su granice širom sveta većinom zatvorene zbog pandemije korona virusa, nije moguće otići na pošten odmor i obilazak neke nove lokacije koju ranije niste imali u planu.

Za neke će se turizam svesti na obilazak mesta u našoj zemlji, ili na krstarenje svetom putem Google Maps. Ako spadate u drugu grupu, onda  ne smete zaobići kompaniju CD Projekt Red u Varšavi, Poljska kao jednu od lokacija. Iako Google Maps služi za prikaz objekata, puteva i druge infrastrukture u spoljašnjosti, putem street view opcije je moguće poći u virtuelni obilazak ovo developera koji nam je doneo The Witcher serijal.

Na ovaj način možete videti gde nastaje dugo očekivani Cyberpunk 2077, prostorije prepunjene motivima iz igara koje se nalaze u vlasništvu ovog studija, kao i generalno zanimljivu arhitekturu studija. Imate prilike da se podsetite i svih brojnih nagrada koje je The Witcher 3: Wild Hunt osvojio sa svojim kvalitetom.

VIrtuelni obilazak možete obaviti putem ovog linka, i potrebno je samo koristit strelice na tastaturi i miša za orijentaciju. I naravno, možete se zadržati koliko god želite.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version