Nintendo Switch

Najnovija pucačina kreatora Smite i Paladins od sada dostupna za igranje

Posted on

Studio Hi-Rez se do sada oprobao u različitim žanrovima sa dobrim brojem igara, i relativno uspešnim rezultatima. Ovaj developer je najpoznatiji po MOBA naslovu Smite, i hero-pucačini Paladins, a sada je pred igrače doveo taktičku pucačinu Rogue Company.

Rogue Company nije obična taktička pucačina, kao što je recimo, još uvek sveži Valorant, već se u njoj nalaze i battle royale mehanike, takođe popularnog žanra. Umesto početka meča u predefinisanim bazama za oba tima, ovde igrači po slobodnoj volji sleću na mapu.

Svaki karakter, od ukupno 12 dostupnih, se razlikuje po izgledu i određenim osobinama koje ga krase, što donosi dodatnu raznovrsnost u gejmplej.

Rogue Company je dostupan u vidu beta verzije sa omogućenim krosplejom za PC, PS4, Xbox One i Switch uređaje, s tim što je na PC-u dostupan ekskluzivno putem Epic Games Store. Zanimljiva je odluka studija Hi-Rez da ova taktička pucačina ne bude besplatna, kao ostali naslovi, već se naplaćuje po ceni od 15 dolara za starter ediciju pa naviše.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version