PC

Senua’s Saga: Hellblade 2 nas vodi na Island

Posted on

Na nedavno održanom događaju vezanom za Xbox brend i narednu generaciju igara, među gomilom prikazanih igara se nije našao trejler za Senua’s Saga: Hellblade 2.

U predstavljanju igara koje je trajalo oko sat vremena, jedan od čelnika studija Ninja Theory posvetio je par sekundi igri Hellblade 2 sa jako zanimljivim detaljem vezanim za mesto na kojem će se odvijati radnja.

U prvoj igri radnja je bila smeštena u jednom od arhipelaga koji sačinjavaju severna ostrva Škotske, a sada se seli nešto dalje na Island, koji se prema rečima developer odlično uklapa u temu igre. Producent Tamim Antonijads, došao je na odluku da se Hellblade 2 odigrava u pejzažima Islanda nakon što je tu državu posetio tokom odmora, gde ga je oduševila priroda i njen izgled.

Pristup developera iz Ninja Theory u kreiranju lokacija u igri nije se sveo na preuzimanje podataka i fotografija sa Google Mape, već je čitav tim, zajedno sa glumcima, obišao preko 40 lokacija ove severne zemlje i osetio atmosferu. Deo pejzaža, zajedno sa odlukama razvojnog tima, možete videti u videu ispod.

Što se tiče prvog dela, Hellblade: Senua’s Sacifice, teoretičari su danas otkrili da je on do sada dostigao 3,5 miliona igrača, što znači da se broj povećava kako se približavamo izlasku dvojke

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version