PC

Poznati MMO Phantasy Star Online 2 stiže na Steam

Phantasy Star Online 2, poznati MMO koji je dugi niz godina cvetao na tržištu Japana, zahvaljujući naporima kompanije Microsoft prešao je i na Zapad.

Igra je prvenstveno postala dostupna putem Microsoft Store, gde je zbog nezgrapnog interfejsa i drugih komplikacija bilo jako teško uživati u igri. Sada olakšanje dolazi u vidu objavljivanja Steam verzije, koja će takođe biti besplatna za igranje i bez ograničenja sadržaja.

Steam će verovatno biti mnogo lakši za pokretanje, a čak i da postoje problemi, PSO Tweaker koji su kreirali fanovi omogućava da se obe platforme zaobiđu i igra lakše pokrene. Nažalost, iako dolazi na Steam, Phantasy Star Online 2 još uvek neće postati dostupan u našoj regiji, ali će se to verovatno odigrati kasnije. Tačan datum prelaska na Steam još uvek nije dostupan iako je stranica dostupna

Phantasy Star Online 2 je besplatna igra, i zbog toga što je grafički ista kao verzija za Japan sistemski zahtevi nisu uopšte visoki, ali je zato igračima potrebno čak 80GB prostora kako bi preuzeli igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top