PC

Poznati MMO Phantasy Star Online 2 stiže na Steam

Posted on

Phantasy Star Online 2, poznati MMO koji je dugi niz godina cvetao na tržištu Japana, zahvaljujući naporima kompanije Microsoft prešao je i na Zapad.

Igra je prvenstveno postala dostupna putem Microsoft Store, gde je zbog nezgrapnog interfejsa i drugih komplikacija bilo jako teško uživati u igri. Sada olakšanje dolazi u vidu objavljivanja Steam verzije, koja će takođe biti besplatna za igranje i bez ograničenja sadržaja.

Steam će verovatno biti mnogo lakši za pokretanje, a čak i da postoje problemi, PSO Tweaker koji su kreirali fanovi omogućava da se obe platforme zaobiđu i igra lakše pokrene. Nažalost, iako dolazi na Steam, Phantasy Star Online 2 još uvek neće postati dostupan u našoj regiji, ali će se to verovatno odigrati kasnije. Tačan datum prelaska na Steam još uvek nije dostupan iako je stranica dostupna

Phantasy Star Online 2 je besplatna igra, i zbog toga što je grafički ista kao verzija za Japan sistemski zahtevi nisu uopšte visoki, ali je zato igračima potrebno čak 80GB prostora kako bi preuzeli igru.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version