Vesti

Valorant dobija Deathmatch mod igranja i novog heroja

Nova sezona, odnosno Act 2, kako ga je Riot Games nazvao, u Valorant je stigla danas i sa sobom donosi dobar set novina, gde prednjači novi heroj i deathmatch mod igranja.

Heroj je već od ranije otkriven, i to je KillJoy, koji sa sobom donosi set robotskih spravica na bojište, mahom eksplozivnih. Zajedno sa ovim herojem stiže i tematski set skinova, baziran na distopijskoj budućnosti. Glitchpop skinovi nisu ekskluzivni za novog heroja, već se mogu koristiti za sve heroje. i nose solidnu cenu.

Najjača prodajna tačka ovih skinova je trejler kreiran kao nadrealna TV reklama, koja može dovesti do prezasićenja bojama, i plus ništa ne razumete.

Ponuda modova igranja će biti takođe proširena, i u pitanju nije neki do sada neviđeni, već dobro poznati deathmatch. Njega su igrači najviše zahtevali praktično od samog početka i Riot to nije želeo da dalje uskraćuje publici. Nažalost, deathmatch neće biti od sada dostupan u punom obliku, već kao beta koja počinje 5. avgusta.

Pravila već možete pretpostaviti. Deathmatch se odigrava u formatu “svako-za-sebe”, gde se 10 igrača takmiči kako bi dostigli gornju granicu od 30 ubistava za pobedu. Kako ne bi sve bilo baš isto, deathmatch mod Valorant herojima oduzima sposobnosti, tako da odlučuje čisto umeće puškaranja, dok se ujedno za svako ubistvo dobija paketić sa zdravljem koji služi regeneraciji heroja.

Novi Battle Pass je takođe tu i donosi jaki set novih kozmetičkih dodataka pred igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top