Vesti

Valorant dobija Deathmatch mod igranja i novog heroja

Posted on

Nova sezona, odnosno Act 2, kako ga je Riot Games nazvao, u Valorant je stigla danas i sa sobom donosi dobar set novina, gde prednjači novi heroj i deathmatch mod igranja.

Heroj je već od ranije otkriven, i to je KillJoy, koji sa sobom donosi set robotskih spravica na bojište, mahom eksplozivnih. Zajedno sa ovim herojem stiže i tematski set skinova, baziran na distopijskoj budućnosti. Glitchpop skinovi nisu ekskluzivni za novog heroja, već se mogu koristiti za sve heroje. i nose solidnu cenu.

Najjača prodajna tačka ovih skinova je trejler kreiran kao nadrealna TV reklama, koja može dovesti do prezasićenja bojama, i plus ništa ne razumete.

Ponuda modova igranja će biti takođe proširena, i u pitanju nije neki do sada neviđeni, već dobro poznati deathmatch. Njega su igrači najviše zahtevali praktično od samog početka i Riot to nije želeo da dalje uskraćuje publici. Nažalost, deathmatch neće biti od sada dostupan u punom obliku, već kao beta koja počinje 5. avgusta.

Pravila već možete pretpostaviti. Deathmatch se odigrava u formatu “svako-za-sebe”, gde se 10 igrača takmiči kako bi dostigli gornju granicu od 30 ubistava za pobedu. Kako ne bi sve bilo baš isto, deathmatch mod Valorant herojima oduzima sposobnosti, tako da odlučuje čisto umeće puškaranja, dok se ujedno za svako ubistvo dobija paketić sa zdravljem koji služi regeneraciji heroja.

Novi Battle Pass je takođe tu i donosi jaki set novih kozmetičkih dodataka pred igrače.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version