PC

GTA Online će naredne godine dobiti novi sadržaj, ekskluzivan za PS5, Xbox Series X i PC platforme

Posted on

Pošto GTA VI dolazi tek za dve, tri godine, Rockstar je rešio da GTA 5 i njegovu GTA Online komponentu održava do daljenjeg i to sa aktivnim dodavanjem sadržaja.

Deo tog održavanja podrazumeva i izradu posebne verzije GTA 5 za Playstation 5 i Xbox Series X konzole nove generacije, što se može opisati kao određena vrsta remastera. Osveženje neće biti jedina stvar koja stiže 2021. godine, već i potpuno novi sadržaj za GTA Online, što je izdavač Take-Two sada i potvrdio u finansijskom izveštaju za prošli kvartal.

Veliki planovi za narednu godinu uključuju izlazak samostalne verzije GTA Online za next-gen konzole, kada će biti dodat i novi sadržaj za igrače, ali će on biti ekskluzivno dostupan samo za PC, PS5 i XSX, dok će sadašnja generacija biti izostavljena.

Nije otkriveno o kakvoj vrsti sadržaja je reč, da li će to biti kao dosadašnji Heists dodaci, ili nešto dosta značajnije. Takođe, još uvek nemamo neke konkretne datume vezane za dolazak ovih noviteta.

U ostalim vestima vezanim za GTA 5, odlična prodaja se nastavlja i pored toga što je postojao period besplatnog darivanja na Epic Games Store, a glasine kruže da sadržaj koji stiže krajem godine u GTA Online donosi Liberty City i Nika Belića.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version