PC

Još jedno u nizu odlaganja, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ipak ne izlazi ove godine

Posted on

Još jedno u nizu odlaganja stiglo je u industriji video igara, kao posledica nastojanja da se pred igrače i fanove donese kvalitetan sadržaj, i to bez žurbe.

Sada je odlaganje pretrpela igra Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, za koju smo proletos dobili novi trejler, pošto studio Hardsuit Labs ipak neće uspeti da rad privede kraju u narednim mesecima. Developerima je potrebno dodatno vreme za rad, pa je zato rešeno da se planirani period izlaska sa kraja ove godine, pomeri za 2021.

U zvaničnoj objavi na Twitteru se navodi da su kao glavni razlog za pomeranje navedene organizacione promene, koje su neophodne kako bi igra dostigla kvalitet koji odgovara standardu igrača. Nije navedeno na kojim je elementima igre potrebno dodatno raditi, ali je odluka svakako teška.

Ovo nije prvo odlaganje za Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, pošto je prvobitno planirano da se igra pojavi 2019. godine, ali je do odlaganja došlo iz sličnih razloga. Pomeranje za narednu godinu nije pružilo neke dodatne detalje, ali će konkretni datum izlaska za PC, PS4, PS5, XOne i XSX biti podeljen u narednim mesecima.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version