PC

Najnovija strategija Total War Saga: Troy je besplatna samo jedan dan, ugrabite što pre!

Posted on

Kod Epic Games Store smo navikli da darivanje besplatnih igara traje nedelju dana, od četvrtka do četvrtka, ali je sada reč o neštoj drugačijoj ponudi.

Epic Games je sa izdavačem SEGA sklopio izvanredni dogovor da najnovija strategija u Total War franšizi bude potpuno besplatna prvog dana kada se bude pojavila. Naravno ta ponuda će važiti samo na Epic Games Store i to tokom 24 časova, odnosno do 14. avgusta u 15h po našem vremenu.

Reč je o igri Total War Saga: Troy, najnovijem naslovu podserijalu koji se bavi konkretnijim istorijskim događajima, u ovom slučaju Troji i čuvenom ratu izazvanom zbog ljubavi. Igra kombinuje istorijske činjenice, događaje, i ratnike sa elementima grčke mitologije, gde u jedinicama možete imati Minotaura, Kiklopa i druga stvorenja.

Iako deluje suludo da se nova igra već prvog dana nudi besplatno, to je strategija koja daje povoljne rezultate u prodaji, pošto je već nekoliko izdavača govorilo da se nakon promocije na EGS igre bolje prodaju, a jedna od takvih je i GTA 5.

Nešto kasnije u ponudu dolaze još dva naslova koja će biti besplatna za preuzimanje do narednog četvrtka.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version