PC

Za 24 časova preuzeto ukupno 7,5 miliona kopija igre Total War Saga: TROY

Pored tradicionalnog nedeljnog darivanja igara, ponekad kvalitetnijeg, a ponekad slabijeg, Epic Games je rešio da na svojoj platformi odradi nešto drugačije.

U saradnji sa izdavačem SEGA i Creative Assembly, najnovije izdanje u Total War Saga koje se bazira na događajima u Troji, postalo je dostupno čim se pojavilo, ali samo na 24 sata. Samim tim, izuzetno ograničeni period tokom kojeg je Total War Saga: TROY bio dostupan za preuzimanje izazvao je veliko interesovanje korisnika ove platforme.

Već smo vas izvestili da je u prvih sat vremena preko milion igrača preuzelo Troy, a sada je otkriveno da je tokom celokupnog trajanja uzeto 7,5 miliona kopija igre. Iz studija CA poručuju da su oduševljeni interesovanjem publike i da nisu predviđali toliku cifru, što je za njih dobra stvar, jer su privučeni i potpuno novi igrači.

Ovu igru je sada moguće kupiti za 50 dolara na Epic Games Store, a za slučaj da niste primetili, do narednog četvrtka je moguće preuzeti dva naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top