Filmovi-Serije

Snima se Firewatch film, pratiće radnju igre

Najava filma baziranog na naslovu Firewatch studija Campo Santo, odigrala se još 2016. godine, ubrzo nakon uspeha koji je igra stekla kod publike.

Nakon te najave filma, novih detalja nije bilo, tako da fanovi nisu znali da li se na filmu uopšte radi ili ne. Novi detalji o filmskoj adaptaciji ove jedinstvene avanture stigli su sada i oni potvrđuju da se Firewatch film snima.

Produkcijski deo preuzima studio Snoot Entertainment, kreatori Little Monsters i Blindspotting, a sami suosnivači studija Campo Santo će biti producenti, tako da će vizija filma ostati što bliža onoj iz igre. Samim tim, film će imati istu radnju kao i video igra.

Drugi detalji, poput glumačke postavke i očekivanog datuma prikazivanja, trenutno nisu poznati javnosti.

Firewatch je igra koja je poslužila kao odskočna daska studiju Campo Santo, koji je ubrzo nakon nje započeo rad na In the Valley of Gods, ali taj naslov još uvek nije ugledao svetlost dana. Kako se čini, to neće biti u skorijem periodu, pošto razvojni tim iz ovog studija donedavno pomagao razvoj Half-Life: Alyx.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top