PC

Ako nekog zanima, Call of Duty: Modern Warfare je moguće igrati i bubnjevima

Posted on

Da, igrati sa tastaturom i mišem ili kontrolerom je jedno, ali koristiti neki drugi objekat za davanje kontrola u video igri je potpuno drugačije iskustvo.

Jedan igrač se zasitio standardnih periferija i rešio je da se u Call of Duty: Modern Warfare oproba koristeći muzički instrument, odnosno bubnjeve. DeanoBeano je isprogramirao da svaki bubanj predstavlja određeni taster, s tim što brzina reakcije ograničena.

Iznenađujuće je da je ovaj eksperiment u Call of Duty: Modern Warfare protekao daleko bolje nego što možete da zamislite, pošto je DeanoBeano uspeo čak i da eliminiše igrače, a kod Warzone je odneo pobedu u gulagu.

Ovaj trend nije ništa novo, pošto je u prošlosti već bilo nekoliko primera u kojima su kreativni igrači sa hlebom i mikrotalasnom igrali određene naslove,  tako da ostaje samo da ispratimo ko će biti što kreativniji.

Njegove bubnjarsko-igračke avanture možete ispratiti putem ovog linka, ili pogledajte par poteza ispod. U svakom slučaju, ovo je odlična zanimacija dok čekamo da Activision zvanično predstavi Call of Duty: Black Ops Cold War.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version